Pasta Saint Agur

Broccoli, mögelost, persilja

Pasta Saint Agur

Pasta Saint Agur

En överbliven Saint Agur från en tapaskväll förra veckan fick utgöra grunden i den här enkla och fräscha pastarätten med broccoli, lite chili, soltorkade tomater och persilja. Så här gjorde jag:

  1. Koka pastan i rikligt med saltat vatten.
  2. Hetta upp en kastrull med olivolja eller smör och fräs broccoli, chili och lök mjuka. Salta & peppra.
  3. Tillsätt en halv deciliter vatten och lägg i en grönsaksbuljong (eller höns om du äter kött).
  4. Lägg i osten och creme fraiche  och låt puttra tills pastan kokat klart.
  5. Häll i spaghettin, blanda väl och vänd i finhackad persilja och soltorkade tomater.
  6. Salta & peppra – klart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *